neljapäev, 16. detsember 2021

Lasteaia jõululaat

❄❄
Kolmapäeva õhtul muutus Murumuna lasteaia hoov imeilusaks talvevõlumaaks!
❄❄
🎅
Jõulumeeleolu tekitas jõulumuusika, tuledesse ehitud mängurong, kaunistustes laste mängumajad kui ka elav tuli laadaplatsi keskel. Müügiletid täideti ja pandi välja koostöös lastevanematega. Lettidelt võis leida erinevaid maitsvaid pirukaid, mulgiputru, teed, puljongit, muffineid, vahvleid, komme ja lisaks veel villaseid sokke, seepe ja kaunist käsitööd.
🥰
Meil on suur rõõm, et müügilettidele jõudnud kaup oli eelkõige valmistatud laste, lastevanemate ja õpetajate poolt. Meeldiv oli näha, et laadalisi oli kohale tulnud palju ning külastajaid jätkus lausa viimaste minutiteni.
🙏
Laadalt ei puudunud ka traditsiooniline õnneloos, mille eestvedajaks oli meie oma maja hoolekogu! Loosiauhindade toetajateks olid peamiselt lapsevanemad, aga ka eraisikud, Elva vald, Elva Sport, Tatoli ning Elva Lasteaed Murumuna.
🎁 Ühise otsusena läheb kogu laadatulu heategevusena SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondile, et toetada lapsi kelle ravi on väga kallis! Ühiselt koguti kokku märkimisväärne summa 1️⃣8️⃣7️⃣7️⃣, 8️⃣6️⃣ €.

Rohkem pilte jõululaadast saab vaadata SIIT - pildistas lapsevanem Ragnar Vutt!

Suur, suur tänu kõikidele panustajate!